Een samenvatting van het programma incl. reis zou zijn: ”een transformerende reis die je nooit gaat vergeten”. Je kan dit creëren doordat we persoonlijk met jou de activiteiten en coaching, afstemmen.

Persoonlijke ontwikkeling
“Deze 5 daagse reis gaat je letterlijk en figuurlijk in beweging brengen”.
Je start vandaag nog met persoonlijke coaching en gaat je verdiepen in gedragspatronen en “oude” overtuigingen. Je verblijft in Mei/Oktober in een luxe villa in Malaga (Spanje) waarin je geniet van luxe en rust. Het zwembad heeft een panorama over een prachtige vallei. De activiteiten en culturele uitstapjes geven je richting en energie.
Op het moment dat je gaat bewegen, stap je uit die overvolle agenda. Er ontstaat ruimte om eigen gedrag te herkennen en daar op een betere manier mee om te gaan. Bij Spitters Coaching verbinden we denken en doen. Een doordachte mix van mentale en fysieke coaching zorgt voor inzicht en een blijvend resultaat.


De reisactiviteiten bestaan uit: Ontspanning, mindfullness, bewegen (Yoga, Reset run, Mindwalk, Bootcamp), coaching, meditatie en voedingsadvies en coaching. Zo kan jezelf een blijvende vitale levensstijl creëren.


Het ontstaan van het bijzondere ‘Reset Jezelf programma’ incl. reis by Spitters coaching.

Al jaren droomde ik ervan om zelf een reset reis te ondernemen maar steeds had ik excuses om het niet te doen; drukke baan, de kinderen, een belangrijke meeting. Steeds vaker speelde de zin ”Je bent wat je doet, niet wat je zegt dat je gaat doen ” door mijn hoofd. En door wat heftige gebeurtenissen in mijn omgeving dacht ik opeens van uitstel komt afstel….STOP WISHING,START DOING!!

Spitters Coaching geeft een vol hoofd rust door outdoor beweging & coaching.

U kunt vandaag al starten met het resetprogramma incl. 5 daagse reis naar: Villa Fahala , Malaga.  Groepsgrootte maximaal 10 deelnemers.

We gunnen jou de ervaring en weten goed tot je door te dringen door onze enthousiaste manier van coachen & trainen.

Mogen we je verwelkomen?

Tamara van de Laar 06-52679501
Eigenaresse Spitters coaching

Hans van loon, Oerbewust advies

https://www.facebook.com/VillaFahala/

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Bewegen is kracht!

Caminito del Rey
Tanita