•  

Reset programma incl. Reis

Vanaf vandaag staat de inschrijving open voor het exclusieve Reset programma Mei 2019!

Hoe kan je dag nu beter beginnen dan met het boeken van het exclusieve reset programma voor max. 8 personen inclusief reis naar Malaga (Villa Fahala) helemaal voor jezelf!
Reserveer je plaats en ontvang een ontspanningsmassage op reis
cadeau!

Volgens een van de deelnemers van afgelopen November; “Deze reis heeft mij rust, focus en bewustzijn van mezelf gebracht”. Je geniet in een luxe villa van luxe en rust. Het zwembad heeft een panorama over een prachtige vallei. En de activiteiten en culturele uitstapjes bijv. #caminitodelrey geven je richting en energie. De kookworkshops o.l.v Hans van Oerbewust advies geven je o.a inzicht in hoe je meer variatie in je voeding kan aanbrengen.

Deelnemer:’Het is ongelofelijk maar op het moment dat je besluit deel te nemen of eigenlijk het besluit neemt om contact met Tamara Spitters op te nemen… dat geeft al zoveel inzicht/bewustzijn in bestaande verplichtingen maar ook rollen en patronen.

Eva;”De reis heeft mij kracht gegeven om te zijn wie ik ben. Je stapt uit die overvolle agenda. Er ontstaat ruimte om eigen gedrag te herkennen en daar op een betere manier mee om te gaan”.

De reisactiviteiten bestaan uit: Ontspanning, mindfullness, bewegen (Yoga, Reset run, Mindwalk, Bootcamp), coaching, meditatie en voedingsadvies en coaching. Zo kan jezelf een blijvende vitale levensstijl creëren.

Tijdens de 3 hoofdmaaltijden op de villa geniet je van de verse, pure en onbewerkte producten die in Spanje volop verkrijgbaar zijn. Je smaakpapillen worden niet alleen getriggerd maar je gaat ook nadenken hoe het met je eigen voedingspatroon gesteld is en wat voor positieve veranderingen je kan bereiken door variatie toe te gaan passen. Zaken als Intermittent Fasting, Insuline resistentie, chronische klachten en veel meer zullen besproken gaan worden. Doordat de coaching al start bij aanmelding kan de reis in het teken staan van persoonlijke bewustwording en fysieke beweging. Je start op reis vrijblijvend de dag met een bewegingsvorm.  #Mindwalk, #Yoga, #Resetrun, #Bootcamp.

Je start per direct met coaching en de reis zal plaatsvinden van : 14 mei t/m 18 mei 2019 Je boekt een all-in programma zoals maaltijden- drinken en 2 excursies, gebaseerd op een gedeelde tweepersoonskamer.

Ook te boeken als zakelijk coaching programma.
Niet inbegrepen zijn de retour vlucht van/naar Malaga vliegveld en lokaal vervoer.

Na het volgen van dit programma zal je leven nooit meer hetzelfde zijn!

Hans van LoonTamara Spitters
Voor verdere vragen en/of een gedetailleerd programma: contact@spitterscoaching.com of bel 0652679501.
www.spitterscoaching.com

Persoonlijke ontwikkeling
“Deze 5 daagse reis gaat je letterlijk en figuurlijk in beweging brengen”.
Je start vandaag nog met persoonlijke coaching en gaat je verdiepen in gedragspatronen en “oude” overtuigingen. Je verblijft in Mei/Oktober in een luxe villa in Malaga (Spanje) waarin je geniet van luxe en rust. Het zwembad heeft een panorama over een prachtige vallei. De activiteiten en culturele uitstapjes geven je richting en energie.
Op het moment dat je gaat bewegen, stap je uit die overvolle agenda. Er ontstaat ruimte om eigen gedrag te herkennen en daar op een betere manier mee om te gaan. Bij Spitters Coaching verbinden we denken en doen. Een doordachte mix van mentale en fysieke coaching zorgt voor inzicht en een blijvend resultaat.

De reisactiviteiten bestaan uit: Ontspanning, mindfullness, bewegen (Yoga, Reset run, Mindwalk, Bootcamp), coaching, meditatie en voedingsadvies en coaching. Zo kan jezelf een blijvende vitale levensstijl creëren.

Het ontstaan van de exclusieve ‘Reset Jezelf programma’ incl. reis by Spitters coaching.

We gunnen jou de ervaring en weten goed tot je door te dringen door onze enthousiaste manier van coachen & trainen.

https://www.facebook.com/VillaFahala/

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Bewegen is kracht!

Caminito del Rey

Reset Experience

Maandelijks organiseren we op zondag  een wandeling van 9:30-12:00 met een select gezelschap van max. 8 personen. De wandelcoaching staat in het teken van steeds een ander onderwerp. Je maakt je hoofd leeg en dat levert vaak heldere gedachtes op. We gebruiken de natuur als spiegel maar biedt ook mooie metaforen voor je eigen leven. Aansluitend verzorgen we een workshop of ervaring.  Kosten zijn 45 euro incl. btw bij een 5 rittenkaart 25euro korting.

  • 27 Januari; Persoonlijke ontwikkeling
  • 24 Februari; Spanning en Ontspanning- Geuren i.s.m. Grandeza
  • 31 Maart; Eigen regie- Zelf herstel i.s.m. Oerbewust
  • 28 April; Energie
  • 26 Mei; Ademhaling
  • 30 Juni; Zelfvertrouwen
  • Data o.v.b reserveren de onderwerpen volgen; 25 Aug, 29 Sept, 27 Okt, 24 Nov, 29Dec.

Tanita