Het ontstaan van ‘Reset Jezelf’ reis by Spitters coaching.

Al jaren droomde ik ervan om zelf een reset reis te ondernemen maar steeds had ik excuses om het niet te doen; drukke baan, de kinderen, een belangrijke meeting. Steeds vaker speelde de zin ”Je bent wat je doet, niet wat je zegt dat je gaat doen ” door mijn hoofd. En door wat heftige gebeurtenissen in mijn omgeving dacht ik opeens van uitstel komt afstel….STOP WISHING,START DOING!!

Spitters Coaching geeft een vol hoofd rust door beweging & coaching. Doordat ik deze reis kan organiseren breng ik alles samen waar we bij Spitters Coaching voor staan.

Een samenvatting van de 5 dagen zou zijn: ”een getransformeerde vakantie die je nooit gaat vergeten”. Je kan dit creëren doordat ik persoonlijk met jou de activiteiten en coaching, afstem.

“Deze 5 daagse reis gaat je letterlijk en figuurlijk in beweging brengen”.
Je verblijft in een luxe villa in Malaga (Spanje) waarin je geniet van luxe en rust. Het zwembad heeft een panorama over een prachtige vallei. De activiteiten met name ook culturele uitstapjes geven je richting en energie.
Op het moment dat je gaat bewegen, stap je uit die overvolle agenda. Er ontstaat ruimte om eigen gedrag te herkennen en daar op een betere manier mee om te gaan. Bij Spitters Coaching verbinden we denken en doen. Een doordachte mix van mentale en fysieke coaching zorgt voor inzicht en een blijvend resultaat.

Met name ook: Ontspanning, mindfullness, bewegen, coaching, meditatie en voeding. Om zo zelf een blijvende vitale levensstijl te creëren.

We combineren coaching met diverse culturele uitstapjes:

Bezoek aan de Caminito del Rey (“Het Koningspad”);
Biologische markten;
Kookworkshops; verzorgt door Hans van Loon (Oerbewust)
Watervallen, meren en strand bezoek;
Maar ook het plaatsje Ronda bezoeken behoort tot de mogelijkheden. Het is een plek die u als indrukwekkend zult ervaren.

De eerst volgende ervaringsreis is gepland van woensdag 28 november tot en met zondag 2 december 2018. Locatie: Villa Fahala , Malaga Groepsgrootte maximaal 10 deelnemers.

Ik gun jou de ervaring en weet goed tot je door te dringen door mijn enthousiaste manier van coachen & trainen.

Mag ik je verwelkomen?

Tamara van de Laar 06-52679501
Eigenaresse Spitters coaching

https://www.facebook.com/VillaFahala/

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Bewegen is kracht!