Nieuwsgierig naar ons team?

Trainster; Saskia Verhoeven

Mijn achtergrond

Ik heb de opleiding Wellness & Lifestyle gedaan, deze opleiding richtte zich op Voeding, Sport & Beweging en Ontspanning. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in Sport en Gezondheid door de opleiding Sport en Wellness te volgen, die zich richtte op mensen gezonder maken doormiddel van Sport en Bewegen.

Mijn Visie

Ik ben ervan overtuigd dat je ‘gezond’ bent als lichaam en geest in balans zijn. Met alléén gezond eten of alléén veel bewegen ben je pas op de helft. Ik vind zowel voeding, beweging als ontspanning belangrijk. Als deze drie pijlers in balans zijn, ben jij dat ook!Saskia en Tamara

Trainster en gewichtsconsulente; Leonie van der Wiel

ONTMOET ONZE TRAINSTER | Leonie Fit & Slank “Bootcamp” in #Veldhoven.

Lees hieronder meer over Leonie:

Hallo allemaal, ik ben Leonie van der Wiel, 44 jaar, woon in Veldhoven met man- en kindlief.Sinds mijn jonge jaren zit ik in de sport en heb ik al snel van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Groepslessen verzorgen in een sportclub doe ik al jaren en tot op de dag van vandaag doe ik dat nog steeds met heel veel passie en enthousiasme!

Een aantal jaren geleden heb ik een opleiding tot gewichtsconsulente en personal trainer gedaan en ben mijn eigen praktijk ‘Kilojoulez’ gestart. Sinds 2016 ben ik franchisenemer van het product Fit & Slank, en met dit fantastische concept heb ik al veel mensen naar een gezonder gewicht en leefstijl mogen begeleiden.

Tamara en ik hebben de handen ineen geslagen en samen #Fit & #Slank ‘#Bootcamp’ in het leven geroepen. We gaan iedere 8 weken met een nieuwe groep van start!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en samen flink aan de slag te gaan.

Leonie      Tot ziens! Leonie

Het verhaal achter Spitters Coaching

Trainer & Coach: Tamara van de Laar- Spitters

Als leidinggevende in de zorg zag ik steeds vaker medewerkers die vastliepen door keuzestress, perfectionisme en overbelasting. Met extreme vermoeidheid of een burn-out als gevolg.

Wat me opviel?

Het leven leefde hen. Het lukte ze onvoldoende om de keuzes te maken waar ze echt gelukkig van werden. Omdat ik zelf altijd rust en ontspanning vind in trainen en beweging, besloot ik me te verdiepen in de meerwaarde van mentale en fysieke coaching.

Vanuit ervaringen met de mensen met wie ik werk, kan ik oprecht spreken van resultaat op alle vlakken, zowel lichamelijk als hoe mensen doorpakken in hun werk omgeving.

Door een bijzonder krachtig programma te hebben ontwikkeld waar trainen, denken en doen elkaar vinden in een optimale mix en afgestemd op elk individuele deelnemer

Als trainer en coach bij Spitters Coaching help ik om de juiste stappen te zetten zodat lichaam en brein in beweging komen.

Het resultaat?

Mentale en fysieke ontspanning, meer energie, flexibiliteit, uithoudingsvermogen, inzicht in eigen gedrag en een blijvend gezonde levensstijl.

Voordat ik de keuze maakte voor Spitters Coaching, werkte ik als leidinggevende o.a bij het Maxima Medisch Centrum, Rode kruis en Mappa Mondo.

Bewegen is kracht!

Ben jij of ken jij iemand voor wie we van waarde kunnen zijn? Stuur ons een sms/app of mail naar contact@spitterscoaching.com.

spitters-coachingscherm_38

Tamara van de Laar- Spitters